Naken bilder fittebilder En ny undersøkelse viser at to av fem unge i alderen 18 til 20 år har tatt nakenbilder av seg selv. Tre av fire av disse har delt slike bilder av seg. Siste nytt om Nakenbilder. Les og se nyheter, artikler og videoer om Nakenbilder på athamesedge.com Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler nakenbilder. Trenden med å sende nakenbilder av seg selv til noen andre - har steget kraftig. Det viser undersøkelsen fra Medietilsynets Barn og medier.

Siste nytt om Nakenbilder. Les og se nyheter, artikler og videoer om Nakenbilder på athamesedge.com En ny undersøkelse viser at to av fem unge i alderen 18 til 20 år har tatt nakenbilder av seg selv. Tre av fire av disse har delt slike bilder av seg. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler nakenbilder.

Siste nytt om Nakenbilder. Les og se nyheter, artikler og videoer om Nakenbilder på athamesedge.com En ny undersøkelse viser at to av fem unge i alderen 18 til 20 år har tatt nakenbilder av seg selv.

Tre av fire av disse har delt slike bilder av seg. Trenden med å sende nakenbilder av seg selv til noen andre - har steget kraftig. Det viser undersøkelsen fra Medietilsynets Barn og medier.

Nakenbilder - Se og Hør

Norske kjendiskvinner fortviler: Trakasseres av naken mann med pistol. Lørdag Delte nakenbilder av Jennifer Lawrence – nå er mannen dømt til fengsel. FLERE SAKER: Politioverbetjent Hege Skar sier de ser et økende antall saker i Vestfold, der barn ned i 9-årsalderen sender nakenbilder.

Spredning av nakenbilder på nett er et økende problem. Vi bør snakke om risikoen ved å ta nakenbilder av seg selv.

40 prosent av unge har tatt nakenbilder av seg selv

Naken bilder fittebilder Delte flere nakenbilder av Justin Bieber på Instagram. Nå er hun redd for at det skal skje igjen: Nakenbildene på avveie: Jeg mener det blir noe av det samme med bildedeling. En eksempel er ungdommen som tok bilde av sine edlere deler og sendt det på snapchat til ei venninne.

Delte nakenbilder av Justin Bieber.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail